חיפוש
My WordPress Page קו הקשב פתוח עכשיו
חיפוש

כְּלַפֵּי מַעְלָה

כְּלַפֵּי מַעְלָה

המרכז למאבק בהמרה מבית חברותא והמרכז הגאה שמחים להשיק את הקבוצה הטיפולית הראשונה בעקבות ניסיונות המרה – 'כְּלַפֵּי מַעְלָה'

התמודדות עם זהות מינית שאינה הטרוסקסואלית מביאה איתה אתגרים רבים. בחיפוש אחר דרך נכונה להתמודד עם סוגיה זו, אולי גם את.ה פנית ל"טיפול" המרה, מתוך רצון להיות כמו כולם, להרגיש "נורמלי" ולהקים משפחה בדרך היחידה שבה לימדו אותך שזה אפשרי.

"טיפול" המרה או ניסיונות המרה המתכחשים לזהות האותנטית שלנו, הם בעלי נזק נפשי עמוק והשלכות ארוכות טווח. בדיוק בגלל זה החלטנו לפתוח קבוצה טיפולית בת 10 מפגשים למי שנפגעו מתהליך כזה בעבר. הקבוצה תהווה מקום בטוח ומוגן לשיתוף, תמיכה ועיבוד החוויות הקשות, לצד זיהוי נקודות אור וכוח.

הקבוצה הינה בהנחיה מקצועית של עובדת סוציאלית.

הקבוצה מתקיימת במסגרת פרוייקט "מישאני" למאבק בהמרה, בהובלת חברותא והמרכז הגאה.

הקבוצה תכלול 10 מפגשים

ימי שני, 19:00-20:30 מתחם התחנה

עלות: 400 ש"ח לכל המפגשים

מה זאת אהבה?

יש משהו ברגש הזה שלא ניתן להגדרה. משהו מסתורי, ממגנט, לא חד משמעי. הוא תופס צורה, משתנה, מתעצב לאורך הזמן והחיים, לובש מראות וצבעים שונים.
אבל יותר מהכל, הוא תמיד שם.

קרא עוד »

קוויריות במחשכים

הרכבת גולשת לתחנה ואני עולה, ושוב תפילה קטנה שאלוהים יעזור לי עם הנוער הירושלמי הקט הזה שלא חטא כי לא ראה קוויריות או שלא חטא שהסתובב ביום חמישי אחד במרכז העיר ונתקל בי. שאלוהים יעזור.

קרא עוד »

שתפו את המאמר