חיפוש
My WordPress Page קו הקשב פתוח עכשיו
חיפוש

משחק הרביעיות "גאווה ישראלית"

 משחק הרביעיות "גאווה ישראלית" מספר את הסיפור של הקהילה הגאה בצורת משחק המוכר לכולנו, רביעיות. הכרטיסיות מאופיינות בכך שכל רביעיה מספרת זוית אחרת בפסיפס הישראלי של הקהילה הגאה. בין הרבעיות תוכלו למצוא נושאים כגון: חוקים ותקדימים משפטיים, תרבות, בתים גאים ועוד. כל נושא מכיל 4 מושגים, אישים או דמויות שהשפיעו או עדיין משפיעות על המאבק הגאה בישראל, ועל כל מושג ישנו הסבר קצר וכמובן איור בהתאמה. בנוסף להנאה שבמשחק הקלפים מעודדים שיח על הנושאים הייחודים לקהילה הגאה בישראל. אנו מקווים כי באמצעות השיח נוכל לקדם סובלנות כלפי הקהילה בישראל ולייצר ניראות שתוביל לערך שכולנו שואפים אליו - שיוויון. 
 משחק הרביעיות "גאווה ישראלית" מספר את הסיפור של הקהילה הגאה בצורת משחק המוכר לכולנו, רביעיות. הכרטיסיות מאופיינות בכך שכל רביעיה מספרת זוית אחרת בפסיפס הישראלי של הקהילה הגאה.

 משחק הרביעיות "גאווה ישראלית" מספר את הסיפור של הקהילה הגאה בצורת משחק המוכר לכולנו, רביעיות. הכרטיסיות מאופיינות בכך שכל רביעיה מספרת זוית אחרת בפסיפס הישראלי של הקהילה הגאה.
בין הרבעיות תוכלו למצוא נושאים כגון: חוקים ותקדימים משפטיים, תרבות, בתים גאים ועוד. כל נושא מכיל 4 מושגים, אישים או דמויות שהשפיעו או עדיין משפיעות על המאבק הגאה בישראל, ועל כל מושג ישנו הסבר קצר וכמובן איור בהתאמה.
בנוסף להנאה שבמשחק הקלפים מעודדים שיח על הנושאים הייחודים לקהילה הגאה בישראל. אנו מקווים כי באמצעות השיח נוכל לקדם סובלנות כלפי הקהילה בישראל ולייצר ניראות שתוביל לערך שכולנו שואפים אליו – שיוויון. 

קרדיטים:

איורים: אלעד ליפשיץ
כתיבה ועריכה: רעות נגר
ליווי: דניאל יונס, חיים גלבר, איה כנען
הפקה: זהורית שורק 
המשחק הופק ע"י: תכנית "מקום" – בינוי קהילה גאה בפריפריה של החברה למתנסים ובשיתוף הקהילה הדתית הגאה. 

יש למלא את הפרטים ולאחר מכן לעבור לתשלום בתוכנת הסליקה

כשהייתי בשיעור א', ישיבת מעלה גלבוע, חשבתי שמורכבות היא הדבר החשוב ביותר בעולם.

קשיים אישיים ודיסוננסים זהותיים נתפסו בעבורי כחובה דתית. חשבתי שעל מנת לא להפוך את הדתיות שלי לפלסטר ליברלי, אני חייב להמשיך לתפוס בדעות שצרמו והפריעו לי. לא רציתי "לפתור" את השאלה הלהט"בית או הפמיניסטית. פתרון היה בעבורי השטחה, רידוד של המורכבות הקיימת.

קרא עוד »

אני לא מוכן יותר לשקר. לחייך ולהגיד שהכל סבבה כששואלים איך היה בצבא, אני היום כבר לא חיי בפחד, אני חיי בכעס ואני לא אשתוק.

* לחברה שנעלו אותי מחוץ לחדר בגשם, בשלוש בלילה, כי פחדו שההומו שאיתם בחדר יגע בהם: אני מקווה שתגבשו לעצמכם זהות מורכבת ועשירה, כזאת שלא מבוססת ורק על גבריות רעילה ווסאח של יחידה מובחרת ותפסיקו להרגיש שהומו ששוקל 60 קילו מאיים לכם על הקיום.

קרא עוד »

במשך שישה שבועות כמהתי לילד

זו האמת הפריווילגיות שלי. בין הילד השלישי לרביעי עברתי לידה שקטה, כזו שהשאירה אותי ריקה וכמהה. שישה שבועות של חוסר גדול, של ריק. (לאחריהם תשעה חודשים מהולים בחרדה אבל זה כנראה לפוסט אחר)

קרא עוד »

שתפו את המאמר