פעילות אדר: מסיבת פורים מיוחדת עם "הרבנית הדסה גרוס"

לא רק אנשי חברותא הגיעו למסיבת פורים. המסיבה שאורגנה ע"י חברותא והבית הפתוח ביחד עם העשירון האחר (תא הסטודנטים הגאה באוניברסיטה העברית) היתה מלאה עד אפס מקום: הגיעו חברי הקבוצות, הגיעו החברים שלהם, והגיעו החברים-של-החברים לשמוח, לשתות ולרקוד

תאטרון המעבדה היה צר מלהכיל, אבל כולם נכנסו לאולם המופע. הרבנית הדסה גרוס עלתה לבמה, לבושה בפייטים, חבושה בפיאה נוכרית כיאה לרבצען בישראל, ופתחה בנאומי הפורים שלה. (מי זאת הרבנית הדסה גרוס? לחצו כאן לכתבה שהופיעה ב-ynet על הרבנית ועל מסיבת חברותא מספר ימים לפני המסיבה.)

הרבנית הטיפה לטוהר המידות בנפש, היא חילקה את האולם לגברים-וגברים ולנשים-ונשים (צניעות, בכל זאת), הזכירה את חמשת בעליה שקברה, הרימה כוסות לחיים, לימדה אותנו ניגונים וגם אירחה חברים.

בין שני חלקי ההופעה של הרבנית, עלתה לאוויר מוזיקה עברית משובחת מכל הזמנים ומכל הסוגים. היו ריקודים, והרבה. היו קפיצות, היה חשמל באוויר, היתה צפיפות והמון המון זיעה – אבל היה מצברוח מצוין, והמסיבה נמשכה עמוק לתוך (השעות "הגדולות" של) הלילה.

אז פורים שמייח לכולנו, ולהתראות במסיבת השנה הבאה!

אני חושב שהמילה שחיפשת היא "קוויר"

הרב אברהם סתיו, אני חושב שהמילה שחיפשת בפתיחת דבריך היא קוויר (או אולי גיי באנגלית), אדם שהוא חריג מהציפיות הסיס-הטרו-נורמטיביות של החברה שלנו, ולא המילה הומו או הומוסקסאול.

קרא עוד »

לצערי נפלו בכתבה בעולם קטן מספר טעויות

בגליון הקודם (868, בראשית) פורסמה בעלון זה הכתבה "מחקר חדש: טיפולי המרה עשויים להפחית אובדנות". לצערי נפלו בכתבה מספר טעויות אשר עלולות להשאיר את הקוראים עם רושם שגוי לגבי המחקר המדובר ולגבי הקשר בין טיפולי המרה לאובדנות. קראתי את המאמר המדובר של ד"ר סולינס ואת המאמר נגדו יצא, ואבקש לתקן שגיאות אלו.

קרא עוד »

שתפו את המאמר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *