חיפוש
My WordPress Page קו הקשב פתוח עכשיו
חיפוש

חברותא קוראת לכל מי שמעודד שנאת חינם ונושא בתפקיד ציבורי – התפטרו מיד מתפקידיכם!

חברותא קוראת לכל מי שמעודד שנאת חינם ונושא בתפקיד ציבורי – התפטרו מיד מתפקידיכם! אתם מהווים סכנה לעם ישראל ולמדינת ישראל!

נאמר במפורש במסכת יומא " מקדש שני…. מפני מה חרב? מפני שהיתה בו שנאת חינם".

נדהמנו לראות הודעת בלע שמופצת בקרב חברי מרכז הליכוד הקוראת ליו"ר הכנסת אמיר אוחנה להתפטר מתפקידו עקב לנטייתו המינית. התורה אינה אוסרת על נטייה מינית, אלא על מעשה ספציפי, האסור על כל זכר, גם על סטרייטים. אין שום איסור על אהבה או על הקמת משפחה. התנגדות לזה אינה יהודית. נראה שתפישות רעות של שנאה כבשו מעוזים במפלגת הליכוד, לצערנו, והן מנסות להכשיר את שרץ השנאה בשם התורה, שבה דווקא כתוב "לא תשנא את אחיך בלבבך". זוהי שנאת חינם ממש, דבר מפתיע ומביש לראות פחות מחודש לאחר תשעה באב וחודש לפני הימים הנוראים.

עמדת היהדות בעניין חורבן ברורה: שנאת חינם מובילה אותנו לאסונות. אין לאף אחד זכות לפסול להט"ב ואין הלכה כזו.

לפיכך, ראוי שכל המעודד שנאת חינם יתפטר מתפקידו או לפחות יבלום פיו בעת קשה זו, ואנחנו קוראים ליו"ר הכנסת להמשיך בתפקידו ובייצוגו נאמנה אותנו בכנסת ישראל.

שתפו את המאמר