ומותר לאהוב

אסופת טקסי נישואין חד מיניים

אור אליאסיאן והדס בניהו


אור אליסיאן והדס בניהו מספרות בדף ההקדמה בחוברת שיצרו: "כאשר בנינו את טקס הנישואין שלנו, פנינו לחברות, לארגונים ולקבוצות פייסבוק שונות, במטרה למצוא את טקסי נישואין שנערכו בעבר לשתי נשים.


במהלך העבודה על טקס הזוגיות שלנו, החלטנו ללקט את הטקסים שמצאנו, לסדר ולהנגיש אותם לקהל הרחב. תוצר של החלטה זאת, מוגש כאן לפניכם.

חוברת הטקסים שאיגדנו, מסודרת על פי לבני הבניין הבסיסיים של טקס החופה היהודי-מסורתי, וכל שער בתוכה נפתח בהסבר קצר על מהותו בטקס החופה המסורתי.

בסוף החוברת תוכלו למצוא מספר טקסים שבחרנו להביא בשלמותם, לצד דוגמאות לברית זוגיות/ כתובה, שחוברו על ידי מספר זוגות.


החוברת שמוגשת לפניכן, היא חלקית בלבד, היא אינה מקיפה את מלוא הטקסים שנערכו עד כה. בנוסף לכך, מכיוון שחיפשנו טקסים עבור שתי נשים, יש בחוברת ייצוג יתר לטקסים אלו, על פני טקסים המיועדים לזוג גברים. עמכם הסליחה.

מקוות שתמצאו חוברת זאת לעזר, ושהבית שהנכם.ן עומדות.ים להקים יהיה בניין
עדי עד."

הפוסט שאור פרסמה בפרופיל הפייסבוק שלה:

מתוך פרופיל הפייסבוק של אור אליאסיאן (צילום מסך)

העמוד הראשון של החוברת (צילום החוברת באדיבות היוצרות)

הסיפור של עוז אפטקר

"הקורונה תוקפת בעיקר בלילות. במהלך היום אתה מרגיש טוב, אבל בלילות יש את הקטע של החום, כאבי הראש וכל הדברים האלה… לא ברור לנו עד הסוף איך נדבקנו"

קרא עוד »

שתפו את המאמר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *