חיפוש
My WordPress Page קו הקשב פתוח עכשיו
חיפוש

אז מה הסיפור שלך?

ישבנו לסדנת סטוריטלינג בזום עם שרה בן אזרה, בה למדנו אחד על השני דרך סיפורים וחוויות שעיצבו אותנו כבני אדם.

אז מה הסיפור שלך?

ישבנו לסדנת סטוריטלינג בזום עם שרה בן אזרה, בה למדנו אחד על השני דרך סיפורים וחוויות שעיצבו אותנו כבני אדם.

למדנו לזכור מאין באנו ולאן אנחנו הולכים, דרך סיפורים על שמותינו וזיכרונות משפחתיים.

סטוריטלינג הוא כלי מדהים לסנגור והצגה עצמית ואם נדע להשתמש בו בדרך חיובית ולהאיר על החוזקות שלנו, לא יהיה דבר שיוכל לעצור אותנו. בין אם אלה אויבנו ובין אם מדובר באתגרים שאנחנו עוברים בחיים הפרטיים שלנו.

אנחנו ממשיכים להילחם ולהתפלל לסוף טוב ושנדע ימים שקטים יותר.

הרהור מתמשך ואסוציאטיבי בחוויית הגלות והחֲציּוּת שלי.

הייתי מוכנה לשלם מחירים ואכן שילמתי. מחירים כבדים מנשוא. אולם למחיר הגלות הרוחנית, לא הייתי מוכנה. אני טרם יודעת להכיל את התסכול כאשר זכרונות צפים, או געגוע לישיבה וללימוד התורה מגיע.

קרא עוד »

"מי שמפחד לחזק את שרקי ולעשות לו לייק של אמפתיה, חושש מן הטאבו המגזרי"

נציגי הציבור שמפחדים להביט במראה ששרקי מעניק להם – ישלמו מחיר אלקטורלי כשהנוער ירגיש שמנהיגותם מאבדת רלוונטיות. כשם שעזבו צעירי ש"ס ואגודה אל חיקו של בן גביר, יעזבו צעירים נוספים מפלגות נוספות שלא יישרו קו עם המאה ה־21, ועם הפוסט המכונן של מי שבסך הכל רוצה להיות אבא בשולחן שבת.

קרא עוד »

הסיפור של שמעון אזולאי

"יצאתי מהארון בגיל 10. בגיל 22 התחתנתי עם סטרייטית שידעה שאני הומו. סיפרתי לה כבר בדייט הראשון"

קרא עוד »

שתפו את המאמר