לפני כמה ימים קיבלנו שיחה מרגשת במיוחד.נשיא המדינה הודיע לנו כי חברותא נבחרה לקבל את אות נשיא המדינה להתנדבות.
עבורנו, זו לא רק הכרה בארגון.זו הכרה בקהילה שלמה שבחרה לאורך השנים ליצור מקום של בית, שייכות, אומץ ותקווה עבור להט״בים דתיים ובני משפחותיהם.
וברגע הזה — היה לנו ברור מיד את מי אנחנו רוצים לידנו.אותך.
חברותא מתרגשת להזמין אותך לטקס קבלת אות נשיא המדינה להתנדבות בבית הנשיא בירושלים.
מתוך קהילה שלמה של אנשים, מרחבים וסיפורים בחרנו בך להיות חלק מהרגע הזה.חשוב לנו מאוד שתהיה/י שם איתנו.
הכניסה לאירוע תתאפשר רק למי שאושרו מראש מול גורמי הביטחון של בית הנשיא.אין להעביר את הקישור או או להזמין אחרים.
אם אתם מאשרים הגעה – אנחנו מבקשים לעשות זאת מתוך התחייבות אמיתית להגיע.כל מקום באירוע יקר ומשמעותי, ואישור השתתפות תופס מקום של אדם אחר מהקהילה.
על מנת שנוכל להעביר את פרטיכם לאישור מול גורמי הביטחון של בית הנשיא, נבקש למלא את הטופס מוקדם ככל האפשר.
📍 בית הנשיא, ירושלים📅 יום שלישי, כ"ד בסיוון תשפ"ו — 9 ביוני 2026🕕 תחילת הטקס בשעה 18:00
החל מהשעה 15:00 (תגיעו בזמן, זה לא שעון בני עקיבא)
תעודת זהות / רישיון נהיגה
לבוש מכובד
ללא תעודה מזהה
עם נשק
אנחנו רוצים שכל קהילת חברותא תתרגש יחד איתנו.בימים הקרובים נפרסם ברשתות החברתיות סרטונים של חברי וחברות הקהילה מברכים את חברותא על הזכייה.
בטופס ההרשמה תמצאו אפשרות להעלות סרטון קצר.נשמח אם תשקיעו בזה רגע ותעזרו לנו להפוך את הרגע הזה למרגש ומשמח עבור כולם.
לצלם לאורך
בלבוש מכובד וצנוע
לדבר ברור ובקול רם
לזכור שיש לנו מעל 16,000 עוקבים 😅
אם פחות מתאים לכם להצטלם — דברו איתנו 💙
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
לאפס את כל האפשרויותcached